Arbëri

Qeveria paralajmëron masa më të rrepta për luftimin e koronavirusit

Qeveria paralajmëron masa më të rrepta për luftimin e koronavirusit

Qeveria e Kosovës ka paralajmëruar marrjen e masave më të rrepta të kufizimit të lëvizjes së qytetarëve, pas shtimit të rasteve të reja me koronavirus.

Pas takimit të Komitetit për koordinim dhe vlerësim të situatës emergjente me koronavirus, në një njoftim për media, Qeveria ka thënë se “meqenëse ditëve të fundit numri i të infektuarve është shtuar së tepërmi, madje duke pasur pasoja të rënda edhe me jetë njerëzish, nga diskutimet e pjesëmarrësve doli se Qeveria dhe institucionet e tjera të vendit nuk mund ta përjashtojnë as marrjen e masave më të rrepta të kufizimit të lëvizjes së qytetarëve”.