Arbëri

ZKA: Sistemet e informacionit të ATK-së të ekspozuara ndaj sulmeve kibernetike

Foto: Koha / ilustrim
 

Mangësi në administrimin dhe menaxhimin e detyrimeve tatimore në Administratën Tatimore të Kosovës ka evidencuar Zyra Kombëtare e Auditimit.

Në raportin e auditimit të teknologjisë së informacionit në këtë institucion, ZKA-ja ka konstatuar se sistemet janë të ekspozuara ndaj rreziqeve të humbjes së integritetit dhe konfidencialitetit të të dhënave dhe disponueshmërisë së sistemeve, shkruan KOHA.