Arbëri

Shumica e pacientëve me COVID-19 në QKUK janë raste me oksigjenoterapi

Rreth 60% e rasteve që janë duke u trajtuar në klinikat e QKUK-së, e që janë pozitive me Covid-19, janë raste me oksigjenoterapi.

Sipas drejtoreshës së Klinikës Infektive, situata me pandeminë tashmë është shqetësuese, dhe se janë duke punuar me kapacitete të plota.