Arbëri

Klinikat e shpresës dhe dëshpërimit

Klinikat e shpresës dhe dëshpërimit
Foto: Alban Bujari / KOHA
 

E shtrirë në krevatin lëvizës dhe e asistuar me aparatura mjekësore u soll në Klinikën Infektive me autoambulancë, pasditen e së mërkurës, një paciente e konfirmuar me COVID-19 nga Komuna e Vushtrrisë. Pesë minuta pas mbërritjes, ajo u dërgua në objektin e Mjekësisë Sportive, aty ku pacientët e infektuar me COVID-19 janë duke trajtuar me oksigjenoterapi.

Ekipi i KOHËS, gjatë qëndrimit për afro tri orë në ambientet e QKUK-së, pa nga afër edhe shumë autoambulanca të tjera që sillnin nga vende të ndryshme të Kosovës pacientët e dyshuar me COVID-19, apo me probleme të tjera shëndetësore.