Arbëri

Pacientët në Infektivë apelojnë: Merreni seriozisht virusin dhe respektojini masat

Me pamje të rënda tash e 4 muaj, përveç stafit mjekësor të Klinikës Infektive, janë duke u përballur edhe pacientët e familjarët që janë në këtë klinikë.

Trajtimin në këtë klinikë tash e dy javë po e vazhdon edhe Ramadan Krasniqi nga Komuna e Prishtinës, i cili është i infektuar me Covid-19.