Arbëri

Mbi 1200 konsumatorë u shpërblyen nga Viva Fresh Store!

Mbi 1200 konsumatorë u shpërblyen nga Viva Fresh Store!
Artikull i sponsorizuar

Për vetëm tri javë, kompania Viva Fresh Store përmes Lojës Shpërblyese më të madhe në VEND “Krejt po LUJNË, shumë po FITOJNË” ka shpërblyer mbi 1200 konsumatorë me; 50she, 100she, 200she dhe 500she KESH!

Në javën e parë, u përzgjodhën 413 FITUES, në të dytën 409 FITUES, kurse këtë javë, u shpërblyen edhe 393 konsumatorë besnikë me; 338 x 50 euro, 40 x 100 euro, 10 x 200 euro dhe 5 x 500 euro. Loja shpërblyese po vazhdon dhe kanë mbetur edhe 7 JAVË të plota, deri në përfundimin e saj! Luani dhe FITONI edhe Ju SEPSEEE, ju presin edhe QINDRA e MIJËRA shpërblime të cilat do të ndahen edhe në javët në vijim. Bëhuni pjesë e Lojës Shpërblyese dhe fitoni edhe JU njërën nga 4,000 SHPËRBLIMET!