Arbëri

Pas katër muajsh, rikthehet transporti publik në Tiranë

Pas katër muajsh, rikthehet transporti publik në Tiranë

Transporti publik në Tiranë ka rinis sot, pas katër muajsh ndërprerje për shkak të përhapjes së COVID-19.

Puna do të vijojë duke zbatuar edhe protokollin e sigurisë sipas dakordësisë së arritur mes kryetarit të Bashkisë Erion Veliaj dhe Shoqatës së Shoqërive të Transportit Publik Urban.