Arbëri

Në projektligjin për Qeverinë janë propozuar 15 ministri, por numri mund të shkojë në 17

 

Ekzekutivi i udhëhequr nga Avdullah Hoti synon që me ligj t’i përcaktojë përgjegjësitë dhe kufizimet e punës së Qeverisë dhe anëtarëve të saj.

Në projektligjin për Qeverinë është kufizuar në 3 numri i zëvendëskryeministrave, 15 i ministrive dhe dy të tjera për të cilat mund të vendosë mandatari për kryeministër, që e çon në 17 numrin e tyre.