Arbëri

VV: Qeveria Hoti jolegjitime dhe në shërbim të Hashim Thaçit

VV: Qeveria Hoti jolegjitime dhe në shërbim të Hashim Thaçit

Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media, ka kritikuar qeverinë Hoti, e cila sipas kësaj partie politike tash e një muaj u votua me vota të kontestuara.

VV-ja qeverinë Hoti vazhdon ta vlerësojë si jolegjitime dhe në shërbim të presidentit Hashim Thaçi.