Arbëri

Maqedonia e Veriut do të shqyrtojë mbylljen e kufirit me Kosovën

Maqedonia e Veriut do të shqyrtojë mbylljen e kufirit me Kosovën

Të premten (nesër) mund të merret vendimi për mbylljen e sërishme të kufirit në mes të Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës. Vendimi do të shqyrtohet për shkak të rritjes së rasteve me koronavirus në rajon.

Është Komisioni i Sëmundjeve Infektive i Ministrisë së Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut që do të vendos për këtë çështje.