Arbëri

MPJD apel diasporës: Kujdes gjatë kalimit nëpër Serbi

MPJD apel diasporës: Kujdes gjatë kalimit nëpër Serbi

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Kosovës ka kërkuar nga bashkëatdhetarët që do të shfrytëzojnë verën për të kaluar në vendlindje, që gjatë rrugës tranzit të kenë kujdes kur kalojnë nëpër Serbi.

MPJD-ja i ka rekomanduar diasporës që të planifikojë me kohë dhe me kujdes të shtuar rrugëtimin nëpër Serbi.