Arbëri

Shqipëria kthen nga Morina në Serbi miell e lëngje që nuk plotësonin kërkesat ligjore

Shqipëria kthen nga Morina në Serbi miell e lëngje që nuk plotësonin kërkesat ligjore

Trupa inspektuese e AKU-së në pikën kufitare të Morinës, ka kthyer në vendin e origjinës produkte ushqimore që nuk plotësonin kërkesat ligjore.

Inspektorët e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit në Pikën e Inspektimit Kufitar Morinë, gjatë kryerjes së procedurave të inspektimit kanë kthyer në vendet e origjinës, produkte ushqimore për mungesë dokumentacioni shoqërues dhe mospërmbushje të kërkesave ligjore.