Arbëri

Ka vdekur Osman Zhitia, babai i heroit Afrim Zhitia

Ka vdekur Osman Zhitia, babai i heroit Afrim Zhitia

Ka vdekur veprimtari, Osman Zhitia, babai i heroit, Afrim Zhitia.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi është shprehur i pikëlluar për vdekjen.Në profilin e tij në “Facebook”, Thaçi ka shkruar se Osman Zhitia ishte frymëzues i një familjeje atdhetare të përkushtuar për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.