Arbëri

Ministri Selimi: Lufta kundër korrupsionit, patriotizmi i kohës sonë

Ministri Selimi: Lufta kundër korrupsionit, patriotizmi i kohës sonë

Prishtinë, 2 korrik - Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi ka pritur sot në takim drejtorin e Agjencisë Kundër Korrupsion, Shaip Havollin.

Ministri Selimi me këtë rast u njoftua me aktivitetet dhe prioritetet e Agjencisë Kundër- Korrupsion, natyrën e rasteve të trajtuara nga kjo Agjenci dhe njëherit u informua me angazhimin që ky institucion bën në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit në Kosovë si dhe ecurinë e zbatimit të ligjeve të cilat ndërlidhen me luftën kundër korrupsionit. Po ashtu z. Havolli e ka njoftuar ministrin Selimi me nismën për hartimin e Strategjisë Kombëtare Kundër Korrupsionit 2021 – 2025.