Arbëri

Qeveria s’i lejon tubimet me mbi 50 persona, reagojnë gastronomët dhe hoteleria

Nga tani e tutje anëtarët e kabinetit qeveritar do ta kenë të obligueshme bartjen e maskës, ani pse një gjë të tillë nuk e praktikuan të gjithë, në mbledhjen e fundit të Qeverisë.

Në mesin e 28 masave të marra nga Qeveria e Kosovës, për parandalimin e përhapjes së Covid-19, është reduktimi i punonjësve në institucione publike, mbyllja e zyrave e departamentet në të cilat janë shfaqur rastet pozitive me Covid-19, e edhe ndalimi i tubimeve me mbi 50 persona, raporton KOHA.