Arbëri

Apeli e dënon me burgim me kusht Adem Grabovcin

Foto: Koha / Arkiv
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Gjykata e Apelit ka vendosur në çështjen penale kundër Adem Grabovcit dhe të tjerëve. Grabovci është dënuar me dënim unik prej 1 vjet e 2 muaj burgim.

Apeli i ka dënuar lidhur me aferën e njohur “Pronto”, raporton KOHA.