Arbëri

Nga Thethi deri në Ksamil hapen 28 qendra shëndetësore verore me shërbim 24 orë për pushuesit

 

Tiranë, 1 korrik - Nga Thethi në Ksamil, janë hapur 28 qendrat shëndetësore verore me shërbim 24 orësh, të cilat do t’u vijnë në ndihmë pushuesve.

Ato janë të përgatitura për t’ju ardhur në ndihmë pushuesve, me mjekë dhe infermierë të trajnuar edhe për gjendjen e epidemisë/ATSH.