Arbëri

Sonte në DESKU - Belul Beqaj dhe Donika Emini

 

Në emisionin DESKU, sonte do të diskutohet për Presidentin, Specialen, dialogun dhe koronavirusin.

Të ftuar janë Belul Beqaj dhe Donika Emini.