Arbëri

“Raport” për brutalitetin e policisë

“Raport” për brutalitetin e policisë

Në mbarë botën kanë shpërthyer protestat kundër brutalitetit të policisë, që për pikënisje patën rastet në SHBA, që erdhën si rezultat i vdekjes së afrikano-amerikanit George Floyd.

Por, sa është prezent ky fenomen në vendin tonë dhe si trajtohen rastet nga institucionet e vendit, mund ta kuptoni në “Raportin” e së hënës në Kohavision.