Arbëri

Minxhozi: Pos trafikut ajror, edhe autostrada energjetike Kosovë-Shqipëri së shpejti në funksion

Minxhozi: Pos trafikut ajror, edhe autostrada energjetike Kosovë-Shqipëri së shpejti në funksion

Pas hapjes së trafikut ajror Kosovë-Shqipëri, shpejt pritet të nisin edhe fluturimet ndërmjet këtyre dy shteteve shqiptare.

Një e drejtë e mohuar prej shumë vitesh tani po realizohet pas arritjes së marrëveshjes për hapjen e korridorit ajror ndërmjet autoriteteve të Kosovës dhe Shqipërisë mbështetur edhe nga NATO.