Arbëri

Ministrja Haradinaj-Stublla dhe ambasadori Minxhozi diskutojnë dinamikën e bashkëpunimit Kosovë-Shqipëri

Ministrja Haradinaj-Stublla dhe ambasadori Minxhozi diskutojnë dinamikën e bashkëpunimit Kosovë-Shqipëri

Ministrja e Punëve të Jashtme, Meliza Haradinaj-Stublla, ka pritur sot ambasadorin e Shqipërisë në Prishtinë Qemal Minxhozi, të cilin e ka falënderuar për kontributin e jashtëzakonshëm të Shqipërisë në rrugëtimin e shtet-ndërtimit të Kosovës që nga çlirimi e në vazhdimësi.

Në këtë takim u ritheksua nevoja e një dinamike të re bashkëpunimi dhe aspirate drejt integrimit euro-atlantik dhe avancimit të prioriteteve të përbashkëta.