Arbëri

Thaçi vlerëson unitetin e shqiptarëve në Luginë e që në Kosovë mungon

Foto: Alban Bujari
 

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë se bashkimi i partive shqiptare të Luginës së Preshevës në një listë për zgjedhjet parlamentare, dha rezultat. Ai në një postim në Facebook, tha se ky shembull i unitetit duhet të ndiqet kudo ka shqiptarë.

“Bashkimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës e dha rezultatin e tij. Ata tashmë do të kenë më shumë deputetë që do ta ngrehin zërin për të drejtat e shqiptarëve atje. Bashkërendimi i veprimeve politike jep gjithmonë rezultate dhe Alternativa Demokratike Shqiptare është shembull i mirë për t’u ndjekur nga bashkëkombësit tanë kudo që jetojnë”, ka shkruar Thaçi.