Arbëri

“Raport” për diplomacinë kosovare

 

“Raport” këtë të hënë i kushtohet diplomacisë kosovare, me fokus pas shpalljes së pavarësisë.

Se çka e ka karakterizuar atë, cila ka qenë puna e Ministrisë së Punëve të Jashtme, cilat ishin disa prej skandaleve të shënuara ndër vite, flasin akterë të përfshirë në këto procese dhe monitorues të punës së kësaj ministrie, si dhe përfaqësues nga Komisioni për Punë të Jashtme i Kuvendit të Republikës së Kosovës.