Arbëri

Shtyhen testet e arritshmërisë dhe të maturës shtetërore

Shtyhen testet e arritshmërisë dhe të maturës shtetërore
 

Ministria e Arsimit ka vendosur të shtyjë mbajtjen e testeve të arritshmërisë dhe të provimit të maturës shtetërore.

Për 20 gusht është shtyrë testi i arritshmërisë, e për 29 gusht ai i provimit të maturës shtetërore