Arbëri

Sonte në Desku, Veton Surroi

 

Sonte në emisionin “DESKU” në KTV, për Dialogun e ngatërruar, i ftuar publicisti dhe shkrimtari Veton Surroi.

● Pse Kosova negocion me Serbinë në dy binarë?