Arbëri

VV-ja çon në Kushtetuese çështjen e mandatit të deputetit Arifi

 

Lëvizja Vetëvendosje ka dorëzuar në Gjykatën Kushtetuese kërkesën për antikushtetueshmërinë e pjesëmarrjes dhe votimit të deputetit Etem Arifi, i cili sipas kësaj partie, e bën të pavlefshëm dhe jokushtetues vendimin e Kuvendit të Kosovës.

Përmes një njoftimi për media, Vetëvendosje thotë se ka prova që dëshmojnë se Arifi është dënuar me aktgjykim të formës së prerë dhe për rrjedhojë ka humbur mandatin e deputetit.