Arbëri

Sonte në DESKU, Zv.kryeministri i parë Besnik Tahiri

Sonte në DESKU, Zv.kryeministri i parë Besnik Tahiri
 

Sonte në emisionin “DESKU”, në KTV, për programin dhe prioritetet e Qeverisë, i ftuar është zëvendëskryeministri i parë në Qeverinë Hoti, Besnik Tahiri.

Programi dhe prioritetet e Qeverisë është tema që do të trajtohet sonte në emisionin “DESKU”.