Arbëri

VV-ja mban tubim të premten në sheshin “Skënderbeu”

VV-ja mban tubim të premten në sheshin “Skënderbeu”
Foto: KOHA

Të premten e 12 qershorit, kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka bërë thirrje për tubim në Sheshin "Skënderbeu".

“Në mbledhjen e sotme me Qendrat e Lëvizjes VETËVENDOSJE! diskutuam për shumë çështje politike dhe organizative. Nga data 10 qershor 2020 e deri më 17 qershor 2020 mbahet "Java e Lëvizjes", organizim yni ky tradicional i përvitshëm me aktivitete të shumta”, shkruan Kurti në Facebook.