Arbëri

Vuçiq: Shfuqizimi i reciprocitetit, vendim i mirë

Vuçiq: Shfuqizimi i reciprocitetit, vendim i mirë

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq tha se është ide e mirë heqja e të gjitha pengesave tregtare ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Ky reagim i presidentit serb, vjen pak kohë pasi Qeveria e Kosovës votoi për heqjen e masave të reciprocitetit ndaj Serbisë, që ishin vendosur më 1 prill.