Arbëri

Kosova nuk bën teste për COVID-19 për ata që udhëtojnë jashtë

Kosova nuk bën teste për COVID-19 për ata që udhëtojnë jashtë

Qytetarët e Kosovës që duan të udhëtojnë jashtë vendit dhe u duhet testi nëse janë të sëmurë me sëmundjen COVID-19, nuk mund ta bëjnë një test të tillë në vendin e tyre.

Kjo u krijon atyre shumë probleme sepse shumë shtete e kërkojnë një test të tillë.