Arbëri

Faza e tretë e ndihmës së BE-së, Kosova pranon 10 autoambulaca

Faza e tretë e ndihmës së BE-së, Kosova pranon 10 autoambulaca

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK), ka pranuar sot kont­ingjentin e tretë ndihmës nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosov­ë, e cila në në tërësi kap vlerën e pesë milionë eurove.

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se në donacionin e sotëm përfshih­en 10 autoambulanca, 100 shtretër dhe paj­isje të tjera.
Në ceremoninë e dorë­zim-pranimit, ishte edhe ministri i ri i Shëndetësisë, Armend Zemaj.