Arbëri

Rasti ndaj ministrit Vesel Krasniqi rrezikon parashkrimin

Foto: Koha

Hetimi për veprën penale ‘mashtrim’ kundër ministrit të Industrisë dhe Tregtisë rrezikon parashkrimin.

Më 7 maj të 2018-s, Prokuroria e Shtetit ka nxjerrë aktvendim për hetimin e ministrit të Industrisë dhe Tregtisë, Vesel Krasniqi.