Arbëri

Ymeri: 20 minatorë po punonin kur ndodhi tragjedia në minierën e Artanës

Bajrush Ymeri, nënkryetar i Artanës, në Interaktiv të KTV-së ka thënë se ekipet e kërkimshpëtimit janë duke punuar që t’i nxjerrin dy trupat nga Miniera e Artanës, dhe shpreson që këtë ta bëjnë gjatë dy orëve të ardhshme.

Sot në Minierën e Artanës dy punëtorë dyshohet se kanë vdekur. Për shkak të shembjes së dheut kanë mbetur të vdekur Idriz Gërbeshi, xehetar, me banim në Hajvali, dhe Haki Arifaj inxhinier i diplomuar i xehetarisë nga fshati Gllogovc, Komuna Lipjan.