Arbëri

Kush i nënshtrohet vetizolimit e kush jo pasi hyn në Kosovë

 

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, duke u bazuar në një vendim të marrë nga Ministria e Punëve të Brendshme, ka sqaruar ve personat që hyjnë përmes kufijve për në Kosovë, dhe kanë kryer testin për koronavirus e që është jo më i vjetër se 4 ditë, nuk janë të obliguar të vetizilohen.

Ndërkaq, theksohet se kur ata që hyjnë në Kosovë nuk kanë bërë test, nënshkruajnë deklaratë me çka hyjnë në vetizolim për një javë.