Arbëri

Haziri, për dallim nga Mustafa, i beson anketës së UNDP-së

Haziri, për dallim nga Mustafa, i beson anketës së UNDP-së

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, njëherazi nënkryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) i beson anketës së UNDP-së, e cila tregon se rreth 60 përqind e qytetarëve janë të kënaqur me punën e Qeverisë së udhëhequr nga Kryeministri në detyrë, Albin Kurti dhe rreth 72 për qind me atë të kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani.

Rezultatet e asaj ankete ishin kontestuar nga kryetari i LDK-se, Isa Mustafa, që ka insistuar se Qeveria e udhëhiqur nga kryeministri në detyrë, Albin Kurti, nuk ka punuar mirë.