Arbëri

13 raste të reja me koronavirus dhe dy të shëruar

13 raste të reja me koronavirus dhe dy të shëruar

Trembëdhjetë raste të reja me koronavirus janë regjistruar në Kosovë në 24 orët e fundit, ndërsa janë regjistruar edhe dy të shëruar.

Nga rastet pozitive, dhjetë janë në Vushtrri, dy në komunën e Mitrovicës dhe një në Prishtinë.