Arbëri

15 raste të reja me Covid-19 në Shqipëri

15 raste të reja me Covid-19 në Shqipëri

Bien rastet e reja me Covid-19. Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 225 qytetarë si të dyshuar të prekur me Covid19 dhe janë konfirmuar 15 raste pozitive.

Shpërndarja e rasteve të reja pozitive është si vijon: 11 raste në Tiranë, 3 në Krujë, dhe 1 rast në Kamëz.