Arbëri

Aktivizimi i Speciales rrit fondin për mbështetje financiare për të akuzuarit

Aktivizimi i punës së Gjykatës Speciale ka bërë që fondi financiar për mbështetje juridike dhe financiare për të akuzuarit potencialë të rritet.

Për vitin 2019, fondi ishte më shumë se 1.5 milionë euro.