Arbëri

Prej vitit 2015, asnjë përgjim elektronik nuk ruhet më shumë se një vit

Prej vitit 2015, asnjë përgjim elektronik nuk ruhet më shumë se një vit
Foto: Koha

Për afro 15 vjet, Kosovës i ka munguar infrastruktura e plotë ligjore për trajtimin e përgjimeve elektronike. Por, çështjen e sigurisë së komunikimeve, tash së fundi e ka kthyer në vëmendjen e publikut akuza e presidentit Hashim Thaçi drejtuar Qeverisë Kurti për futjen e tij në “dhomën e përgjimeve”.

Thaçi i është referuar konkretisht një hapësire “ekskluzive” në kuadër të objektit të Telekomit, e cila, sipas kësaj të fundit, kontrollohet nga Prokuroria e Shteti dhe qasja në të është shumë e komplikuar, shkruan KOHA.