Arbëri

Dollari amerikan sot u zhvlerësua me 1.11 lekë

Dollari amerikan sot u zhvlerësua me 1.11 lekë

Në tregun e këmbimit valutor vendas, të premten, dollari amerikan u zhvlerësua me 1.11 lekë, ndërsa monedha europiane u forcua me 0.17 lekë, krahasuar me një ditë më parë.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, dollari u këmbye sot në kuotën e 111.76 lekëve dhe euro me 124.33 lekë.