Arbëri

Kosova ndan 10 mijë euro për rindërtimin e shkollës së djegur në Rozhajë

Kosova ndan 10 mijë euro për rindërtimin e shkollës së djegur në Rozhajë

Qeveria e Kosovës ka ndarë 10 mijë euro për rindërtimin e shkollës fillore së djegur në fshatin Dacaj të Rozhajës në Mal të Zi.

Sipas një njoftimi të Ministrisë së Financave dhe Transfereve, ministri Besnik Bislimi ka vendosur për këtë mbështetje financiare pas kontakteve me autoritetet lokale dhe komunitetin shqiptar në Mal të Zi.