Arbëri

Izmaku u shkarkua nga posti i drejtoreshës në Postë, pasi humbi shumë konteste gjyqësore

 

Menaxhmenti i ri i Postës së Kosovës ka shkarkuar të martën Xhyljetë Izmaku-Ramën nga pozita e drejtoreshës së Departamentit për Burime Njerëzore, Administratë dhe Protokoll.

KOHA merr vesh se ajo është shkarkuar për shkak të shkeljeve në vendin e punës dhe për nepotizëm.