Arbëri

Zharku në grevë urie, KMDLNJ-ja i vlerëson të arsyeshme vërejtjet e tij

Zharku në grevë urie, KMDLNJ-ja i vlerëson të arsyeshme vërejtjet e tij
 

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut i ka vlerësuar të arsyeshme vërejtjet e ish-kryetarit të Kaçanikut, Xhabir Zharku, për të cilin sot është dita e tretë që po mban grevë urie në Qendrën e Paraburgimit në Hajvali.

Zharku është ankuar në cilësinë e ushqimit dhe në mungesë të gjërave ushqimore në shitoren e burgut.