Arbëri

Kurti: Zgjedhjet e 24 majit të vitit 1992 janë ngjarje me peshë që duhet trajtuar drejtë

Kurti: Zgjedhjet e 24 majit të vitit 1992 janë ngjarje me peshë që duhet trajtuar drejtë

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka kujtuar zgjedhjet e para dhe shënimin e 28 vjetorit të tyre.

Ai përmes një postimi në Facebook ka shkruar se zgjedhjet e 24 majit të vitit 1992 janë një ngjarje me peshë që duhen trajtuar drejt, duke shtuar se pjesëmarrësit e saj meritojnë respektin dhe vlerësimin tonë.