Arbëri

Shtatë raste të reja me koronavirus në Kosovë, tre të shëruar

Shtatë raste të reja me koronavirus në Kosovë, tre të shëruar
 

Shtatë raste të reja me koronavirus janë regjistruar të shtunën në Kosovë nga 306 mostra të testuara. Tre raste janë regjistruar si të shëruar, ka konfirmuar Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë.

Rastet pozitive janë raste kontakti nga: komuna e Prizrenit 3 raste (sipas vendbanimit:1 rast Gërnçar, 1 rast Jabllanicë dhe 1 rast Prizren), komuna e Vushtrrisë 3 raste (sipas vendbanimit: 3 raste Vushtrri) dhe 1 rast me vendbanim në Prishtinë.