Arbëri

Bushati: Sinjal inkurajues nga Gjermania dhe Franca për dialogun Kosovë-Serbi

Bushati: Sinjal inkurajues nga Gjermania dhe Franca për dialogun Kosovë-Serbi
 

Ish-ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Ditmir Bushati, e ka vlerësuar inkurajuese letrën e përbashkët të ministrave të Jashtëm të Gjermanisë dhe Francës, të cilët kërkuan rifillimin e menjëhershëm të dialogut Kosovë-Serbi, nën udhëheqjen e Bashkimit Evropian.

Bushati thotë se për arritjen e një marrëveshje finale Prishtinë-Beograd është thelbësore që të ketë bashkëpunim transatlantik.