Arbëri

Konjufca thotë se në Kosovë do të kthehen edhe 740 persona

Konjufca thotë se në Kosovë do të kthehen edhe 740 persona

Ministri i Jashtëm, Glauk Konjufca, ka deklaruar se në Kosovë do të kthehen edhe 740 qytetarë që kanë aplikuar për t’u kthyer pas mbylljes së kufijve shkaku i koronavirusit. Në mbledhjen e Qeverisë, për 100-ditëshin, ka thënë se deri tash në vend janë kthyer rreth 1500 qytetarë.

Kthimi i këtyre qytetarëve, Konjufca ka thënë se do të bëhet në fund të majit dhe në fillim të qershorit.