Arbëri

Komisioni për Legjislacion nuk trajton çështjen e Etem Arifit

Foto: KOHA
 

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit sot u mblodh për të shqyrtuar dy kërkesa.

Artan Abrashi nga Vetëvendosje, anëtar i komisionit për legjislacion njofton se kanë shqyrtuar dy pika që janë kërkesa njëra nga kryetarja e Kuvendit Vjosa Osmani, që ka të bëjë me mandatin e deputetit Etem Arifi dhe kërkesa e dytë ka të bëjë për interpretim të pozicionit të deputetit nga Behgjet Pacolli.