Arbëri

Nis hapja e paligjshme e restoranteve dhe kafeneve

Foto: Koha
 

Hapja e restoranteve e kafeneve është paraparë të nisë në fazën e dytë të lehtësimit të masave, ndërsa hapja e tërësishme në fazën e tretë, dhe atë, veç në rast se përmirësohet situata pandemike dhe nuk ka rritje enorme të rasteve me koronavirusin Covid-19.

Por megjithatë, në shumë qytete të Kosovë ato kanë nisur të hapen. Kësisoj, policia ka ndaluar disa persona, raporton KOHA.