Arbëri

Ligji për Parandalimin e Covid-19 mbetet peng në Kryesinë e Kuvendit, s’merr përkrahjen e partive

Iniciativa e Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani për Ligjin për Luftimin dhe Parandalimin e COVID-19, ka mbetur pezull në Kryesinë e këtij institucioni.

Kjo, pasi që nuk ka gjetur mbështetje nga grupet parlamentare të partive të përfaqësuara në Kuvend.